Fönster & Fönsterbyten
i Ljungby

Vi har ett rikt erfarenhetsförråd och över 100 år av samlad kompetens inom fönsterbyten. Vi är stolta över att många av våra kunder rekommenderar oss vidare och vi ser det som ett bevis på den höga kvaliteten på våra tjänster.

Vi är experter på fönster och dörrar och vi erbjuder våra kunder bästa möjliga service och rådgivning. Fönsteringenjören med säte i Växjö hjälper dig med nya fönster samt  själva fönsterbytet  Vi har noggrant valt ut fönster från kända leverantörer som garanterar trygghet och säkerhet. Du kan känna dig säker hela vägen i projektet när det gäller dina nya fönster och fönsterbytet vi utför.

Vi erbjuder våra tjänster även i andra städer så som Älmhult, Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda.

Fönsterbyte med Trygghetsgarantier

Alla våra tjänster, som fönstermontage eller dörrbyten med mera, omfattas av en garanti som ger dig trygghet och säkerhet.

Vårt utbud av fönster är av högsta kvalitet och vi lämnar generösa garantier Genom att anlita oss och beställa våra fönster kan du känna dig trygg och få det bästa möjliga resultatet. Vi är stolta över de referenser vi har fått under åren som bevisar den höga kundnöjdheten. Vi tror på goda relationer, en god dialog och bra referenser för att skapa långsiktiga kundrelationer.

Fönster med Variation & Kvalitet

Vi välkomnar alla olika kunder och projekt. Vi gör fönsterbyte i Ljungbys villaområden till mindre projekt i lägenheter och fritidshus runt om i stan. Vi hjälper både privata kunder och företagskunder samt bostadsrättföreningar.

Vi är dessutom stolta över att kunna erbjuda alla kunder marknadens bästa fönster då vi utför fönsterbyten i Ljungby. Sverige är ett av de länder i världen där temperaturen varierar mest mellan sommar och vinter. Väderväxlingarna i vår del av världen tär hårt på fönstren, och därför krävs helt enkelt fönster av högsta möjliga kvalitet.

Vad kostar det att byta fönster?

Fönsterinjengören har arbetat med fönsterbyten i Ljungby under många år. Vi vet att alla kunders krav och behov skiljer sig åt. Som kund hos oss kan du därför räkna med att få både hjälp och rekommendationer om olika fönster.

Vilket pris just ditt fönsterbyte i Ljungby landar på beror förstås på vilken typ av fönster som du väljer. Priset på varierar från billigare alternativ till mer dyrare fönster för den som har speciella behov eller önskemål. Vi har fönster för alla.

Vilket fönster ska du välja?

Det är lätt att tro att alla fönster är likadana, men så är inte fallet. Vissa fönster är uppbyggda av två glas och andra består av tre. Vanligen varierar priset mellan dessa två lösningar på fönster Naturligtvis påverkas priset också av hur stora fönsterrutorna måste vara. Om du står inför ett fönsterbyte i Ljungby och bor nära en trafikerad väg är det viktigt att ta ljudnivån utanför din bostad i beräkningarna. Ett tätare fönster kan reducera bullernivåerna.

När det gäller valet av karm för ditt fönsterbyte så är fönstermarknaden mer mångfacetterad än många tror. Här kan du bland annat välja mellan aluminiumkarmar, träkarmar och så kallade PVC-karmar. Du kan läsa mer om dessa olika lösningar på vår hemsida under fakta om fönster.

Olika typer av fönster vid fönsterbyte i Ljungby

Vi nämnde tidigare den stora variation av fönster som finns på marknaden idag. Nedan listar vi olika lösningar som kan vara bra att känna till när du ska anlita oss för ert fönsterbyte. Under respektive lösning finner du olika särdrag och fördelar som du kan ta med i beräkningarna.

Fönsterbyte, Byta fönster

Aluminiumfönster

Den här typen av fönster är mycket vanliga i svenska hushåll. Tack vare deras popularitet finns de i många olika utformningar och kulörer som ska matcha allas behov.
Oavsett om du är på jakt efter ett vridfönster eller en fast fönster-lösning för ditt fönsterbyte kan du räkna med att aluminiumfönster går att ordna.

Här kommer några snabba fördelar med den här typen av fönster.
Enkelhet, Hållbarhet, Långt liv

Träfönster

Men sett till utseende så är det svårt att slå robusta och välskötta träfönster på fingrarna. Träfönster har funnits i hundratals år, vilket gör det till den ohotat äldsta fönsterkonsten som finns. De slits förstås mer än exempelvis aluminiumfönster och de kräver därför underhåll emellanåt. Men trä har en naturlig styrka som gör att dessa fönster kan stå pall för väder och vind under lång tid. Det är den naturliga kvaliteten och det vackra utseendet som gör att träfönster fortsatt är populära vid fönsterbyten.

PVC-fönster

Man kan inte diskutera fönsterbyten utan att nämna PVC-fönster. Denna fönsterlösning har på senare år blivit mycket populär, och allt fler svenskar väljer den när det är dags för nya fönster till bostaden. Populariteten hos PVC-fönster, beror till stor del på att de är närmast underhållsfria.
Det kan tyckas märkligt att just fönster av plast tillhör de mer hållbara lösningarna på marknaden.

Alexander Lipczynski

Byggingenjör/Projektledare
alexander@fonsteringenjoren.se
076-3117220

David Moqvist

Säljare
david@fonsteringenjoren.se
073-3667837

Fredrik Sandberg

Projektledare/Säljare
fredrik@fonsteringenjoren.se
073-5395650

Gratis offertförfrågan med snabba svar

Fyll i offertformuläret nedan så återkopplar vi så snart vi kan. Du är även välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om det passar dig bättre. Vi ser fram emot att prata fönster med dig!

Vill du ha ett förslag?