Fönsterbyte Stockholm

Söker du ett professionellt utfört fönsterbyte i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom branschen men många återkommande kunder.

Kontakta oss redan i dag, hos oss får du alltid en kostnadsfri offert.

Fönsterbyte Stockholm

Fönsterbyte i Stockholm med trygghetsgarantier

När du väljer oss för fönsterbyte i Stockholm kan du lita på en pålitlig partner. Tack vare många års erfarenhet inom branschen har vårt företag byggt upp en gedigen expertis och med hjälp av den kan vi erbjuda  högkvalitativa produkter och professionellt utfört arbete.

Vi strävar efter att etablera långvariga kundrelationer och kompromissar aldrig när det gäller att leverera överlägsen kvalitet.

Vår prioritet är att upprätthålla tydlig och öppen kommunikation genom hela projektets gång för att säkerställa att dina förväntningar uppfylls.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert inför ditt fönsterbyte i Stockholm. Vi är din pålitliga partner för att förbättra ditt hem.

Fönster Stockholm

Varför ska du välja oss när det är dags att fönsterbyte?

Erfarenhet

Under de senaste 12 åren har vi framgångsrikt genomfört fönsterbyten för omkring 300 villor samt över 30 bostadsrättsföreningar, stora privata och kommunala fastighetsbolag. Vår samlade erfarenhet sträcker sig över 100 år!

Trygghetsgarantin

Våra tjänster omfattas av vår trygghetsgaranti. Denna omfattande garanti säkerställer täckning för både material och arbete. Det betyder att oavsett vilken typ av förändringar du gör i ditt hem, kan du alltid känna dig trygg och försäkrad när du väljer att anlita oss.

Svensk tillverkning

Våra fönster, tillverkade i Sverige, är inte bara av högsta kvalitet utan har även en garanti på upp till 30 år. Vi tar hand om varje steg, inklusive rivning av dina gamla fönster. Dessutom ser vi till att dina gamla fönster tas om hand och transporteras bort.

Kvalitativt fönsterbyte Stockholm

Vi är experter inom fönsterbyte i Stockholm och hjälper både privatpersoner och företag. Vår omfattande erfarenhet sträcker sig från projekt i villor, lägenheter och fritidshus till uppdrag för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

För oss är säkerhet viktigt. Vi prioriterar alltid hållbara och säkra fönster som är lätta att underhålla och av hög kvalitet. Vårt mål är att säkerställa din trygghet och komfort under årets alla årets årstider.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder de bästa alternativen när det gäller fönsterbyte i Stockholm.

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag. Vi är här för att säkerställa att du får de mest hållbara och högkvalitativa fönsterlösningarna i Stockholm.

Kontakta oss redan i dag för kostnadsförslag

Fönsterbyte Stockholm

Med över 100 år av gedigen erfarenhet inom branschen är vårt företag det självklara valet när det kommer till fönsterbyte i Södertälje.

Vi är stolta över många återkommande kunder, vilket är en tydlig bekräftelse på vår höga kvalitet och kompromisslösa service. Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vi strävar efter att kombinera dina mål och förutsättningar med vår expertis och erfarenhet. Tillsammans tar vi ditt projekt framåt på bästa möjliga sätt. 

Ditt förtroende och trygghet under hela fönsterbytesprocessen är av yttersta vikt för oss. Därför väljer vi noggrant fönster från erkända leverantörer för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet i varje steg av arbetet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att få de bästa fönsterlösningarna för ditt projekt.

Olika typer av material vid fönsterbyte

Aluminium

Aluminiumfönster är vanliga i svenska hushåll. Deras popularitet beror troligtsvis på det breda urvalet av utformningar och färgalternativ. Dessa fönster erbjuder inte bara mångsidighet i design och kulörer, utan de är också kända för sin pålitlighet och beständighet mot tidens påverkan.

Trä

Träfönster har en historia som sträcker sig hundratals år tillbaka i tiden och förblir den äldsta och mest tidlösa formen av fönsterkonst. Även om de kan utsättas för mer slitage jämfört med exempelvis aluminiumfönster och därmed kräver periodiskt underhåll, besitter träfönster en naturlig styrka som gör dem motståndskraftiga mot väder och vind under lång tid.

PVC

Denna fönstertyp har på senare år blivit otroligt populär och allt fler svenskar väljer denna lösning när det är dags för nya fönster i hemmet. Det ökade intresset för PVC-fönster beror till stor del på deras närmast underhållsfria egenskaper.

Vilket fönster ska jag välja?

När det gäller valet av karm för ditt fönsterbyte så har fönstermarknaden ett stort utbud av alternativ. Här kan du bland annat välja mellan aluminiumkarmar, träkarmar och så kallade PVC-karmar. Du kan läsa mer om dessa olika lösningar  under fakta om fönster.

Vad kostar ett fönsterbyte?

Vilket pris just ditt fönsterbyte i Södertälje landar på påverkas av olika  faktorer. Dels vilken typ av fönster, men även antal fönster som ska monteras samt storlek. Tillsammans hittar vi den lösningen som passar för just dig och ditt projekt.

Hur lång tid tar ett fönsterbyte?

Att byta ett fönster tar vanligtvis mellan 4 till 8 timmar, beroende på storlek, typ och komplexitet. ta flera dagar. Ytterligare tid kan krävas om det finns reparationer på fasaden eller om nya måttanpassade fönster behöver tillverkas. Kontakta oss gärna för att få ett kostnadsfritt offertförslag.

Frågor eller funderingar kring fönsterbyte?
Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Alexander Lipczynski

Byggingenjör/Projektledare
alexander@fonsteringenjoren.se
076-3117220

David Moqvist

Säljare
david@fonsteringenjoren.se
073-3667837

Fredrik Sandberg

Projektledare/Säljare
fredrik@fonsteringenjoren.se
073-5395650

Kostnadsfri offertförfrågan med snabba svar

Fyll i offertformuläret nedan så återkopplar vi så snart vi kan. Du är även välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om det passar dig bättre. Vi ser fram emot att prata fönster med dig!