Fönsterbyte Södertälje

Söker du ett professionellt utfört fönsterbyte i Södertälje? Då har du kommit rätt. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom branschen men många återkommande kunder.

Kontakta oss redan i dag, hos oss får du alltid en kostnadsfri offert.

Fönsterbyte Södertälje

Fönsterbyte i Södertälje med trygghetsgarantier

När du anlitar oss för fönsterbyte i Södertälje kan du känna dig trygg. Under alla år i branschen har vårt företag samlat på sig en gedigen resume. Och kan tack vare det möjlighet att erbjuda dig kvalitativa produkter och ett professionellt utfört arbete.

För oss är det viktigt att bygga långsiktiga kundrelationer. Därför tummar vi aldrig på att leverera kvalitet och vi värdesätter att ha en tydlig kommunikation och öppen dialog genom hela projektet.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt offertförslag inför ditt fönsterbyte i Södertälje.

Fönster Stockholm

Varför ska du välja oss när det är dags att byta fönster?

Erfarenhet

Under 12 års tid har vi i hunnit byta fönster på cirka 300 villor och mer än 30 bostadsrättsföreningar, större privata och kommunala fastighetsbolag. Vi har över 100 år av samlad kompetens inom fönsterbyten.

Trygghetsgarantin

Samtliga av våra tjänster som att byta fönster fönster eller dörrbyten inkluderar en trygghetsgaranti. Garantin täcker både material och arbetet – Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss.

Svensk tillverkning

Svensktillverkade fönster med upp till 30 års garanti. Vi är med dig från start till mål och sköter hela processen, från rivning till att byta till dina nya fönster och bortforsling av dina gamla fönster.

Kvalitativt fönsterbyte Södertälje

Vi utför en rad av olika arbeten inom fönsterbyte i Södertälje. Vi hjälpa både privatpersoner och företag.  Vår erfarenhet sträcker sig från projekt i villor, lägenhet och fritidshus till arbeten inom fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

I vårt avlånga land är det av vikt att använda sig av produkter av högsta kvalitet då temperaturskillnaden varierar stort mellan de olika årstiderna. Det är av just den anledningen som vi alltid prioriterar hållbara fönster som är lätta att underhålla och av hög kvalitet. Allt för att du ska känna dig trygg under årets alla väderomslag.

Vi kan erbjuda våra kunder de allra bästa alternativen när vi utför fönsterbyte i Södertälje och det är vi stolta över. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag.

Kontakta oss redan i dag för kostnadsförslag

Fönsterbyte Södertälje

Vårt företag har lång och gedigen erfarenhet inom branschen, närmare bestämt över 100 år! Så om du behöver fönsterbyte i Södertälje är vi det självklara valet för ditt projekt. 

Vi har många återkommande kunder, vilket vi självklart är väldigt stolta över. Det är ett tydligt kvitto på att vi håller hög kvalitet och aldrig tummar på servicen. Hos oss sätter vi alltid dig som kund i fokus. Det är dina mål och förutsättningar i kombination med vår expertis och erfarenhet som styr projektet. Vi kan hjälpa dig med själva fönsterbytet och även att hitta en passade produkt av hög kvalitet. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i hela processen av ett fönsterbyte med allt vad det innebär. Vi använder därför oss av  fönster av välkända leverantörer.

Olika typer av material vid fönsterbyte

Aluminium

Den här typen av fönster är mycket vanliga i svenska hushåll. Tack vare deras popularitet finns de i många olika utformningar och kulörer som ska matcha allas behov. Oavsett om du är på jakt efter ett vridfönster eller en fast fönster-lösning för ditt fönsterbyte kan du räkna med att aluminiumfönster går att ordna. Några av fördelarna med aluminiumfönster är att det är enkelt, hållbart och har en lång livslängd.

Trä

Men sett till utseende så är det svårt att slå robusta och välskötta träfönster på fingrarna. Träfönster har funnits i hundratals år, vilket gör det till den ohotat äldsta fönsterkonsten som finns. De slits förstås mer än exempelvis aluminiumfönster och de kräver därför underhåll emellanåt. Men trä har en naturlig styrka som gör att dessa fönster kan stå pall för väder och vind under lång tid. Det är den naturliga kvaliteten och det vackra utseendet som gör att träfönster fortsatt är populära vid fönsterbyten.

PVC

Man kan inte diskutera fönsterbyten utan att nämna PVC-fönster. Denna fönsterlösning har på senare år blivit mycket populär, och allt fler svenskar väljer den när det är dags för nya fönster till bostaden. Populariteten hos PVC-fönster, beror till stor del på att de är närmast underhållsfria. Det kan tyckas märkligt att just fönster av plast tillhör de mer hållbara lösningarna på marknaden. PVC-fönster har dock utvecklats och förfinats för att erbjuda hög kvalitet och lång livslängd.

Vilket fönster ska jag välja?

När det gäller valet av karm för ditt fönsterbyte så har fönstermarknaden ett stort utbud av alternativ. Här kan du bland annat välja mellan aluminiumkarmar, träkarmar och så kallade PVC-karmar. Du kan läsa mer om dessa olika lösningar  under fakta om fönster.

Vad kostar ett fönsterbyte?

Vilket pris just ditt fönsterbyte i Södertälje landar på påverkas av olika  faktorer. Dels vilken typ av fönster, men även antal fönster som ska monteras samt storlek. Tillsammans hittar vi den lösningen som passar för just dig och ditt projekt.

Hur lång tid tar ett fönsterbyte?

Att byta ett fönster tar vanligtvis mellan 4 till 8 timmar, beroende på storlek, typ och komplexitet. ta flera dagar. Ytterligare tid kan krävas om det finns reparationer på fasaden eller om nya måttanpassade fönster behöver tillverkas. Kontakta oss gärna för att få ett kostnadsfritt offertförslag.

Frågor eller funderingar kring fönsterbyte?
Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Alexander Lipczynski

Byggingenjör/Projektledare
alexander@fonsteringenjoren.se
076-3117220

David Moqvist

Säljare
david@fonsteringenjoren.se
073-3667837

Fredrik Sandberg

Projektledare/Säljare
fredrik@fonsteringenjoren.se
073-5395650

Kostnadsfri offertförfrågan med snabba svar

Fyll i offertformuläret nedan så återkopplar vi så snart vi kan. Du är även välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om det passar dig bättre. Vi ser fram emot att prata fönster med dig!